Terminen startar!

Hej på er!

Hoppas ni alla haft en trevlig sommar. På måndag 19.8.2024 drar SGF igång sin hösttermin! Denna termin har vi också nya timmar i programmet: Pilates, Yin Yoga, Core&Stretch, DanceWorkout för vuxna och Akrobatisk dans för barn.

Pilates bygger på en serie grundläggande rörelser som stärker kroppens djupa muskler och balanserar muskelspänningar. Klasserna består av en nybörjargrupp och två grupper för dem som tidigare har tränat pilates.

DanceWorkout är en timme med enkel koreografi. Under timmen kommer du att förstärka den aerobiska konditionen och muskelstyrkan. Vi kommer att använda handvikter, gummiband, skivvikter och kroppens egen vikt.

Core&Stretch är en mångsidig bålträning som tränar både rygg- och magmuskler. De olika alternativen gör att du själv kan påverka nivån och intensiteten på passet. Timmen innehåller också en lång stretchdel.

På Yin Yoga -timmen utövar vi traditionell Yin Yoga.

På akrobatik dans -timmen kombinerar vi akrobatik med dansserier. Övningarna görs ensamma, i par och i grupp. Det finns två olika åldersgrupper.

Timbeskrivningarna till dessa och våra andra timmar hittar du på webbplatsen sgfsport.org under Program.

Anmälningen till SGF:s program startar måndagen den 5.8 kl. 18.00. Anmälningstjänsten finns här.

Man kan delta i enskilda vuxentimmar till engångspris utan att anmäla sig. Om en grupp är fullsatt har de som anmält sig förtur. Priset är 6 €/gång för SGF-medlemmar och 8 €/gång för övriga. Som medlem räknas den som betalat medlemsavgift för samma termin. Vi vill också påminna om 10-gångerskortet som kan användas på alla SGF:s vuxentimmar. Korten säljs på cafét i Arena Siuntio-Sjundeå (f.d. Fennia Arenan).

Det har gjorts några små ändringar i strukturen för deltagaravgifter, för mer information om deltagaravgifter klicka här: https://www.sgfsport.org/deltagaravgifter/

Vi vill påminna er om att barn och vuxna har rätt att pröva timmar gratis. Barn kan prova en ny grupp två gånger och vuxna, unga vuxna och seniorer kan prova en ny grupp en gång. Kom med och pröva våra grupper!

Välkommen!